Настоящият футболен мениджър Митко от риалитито Фермата“ не крие, че в миналото

...
Настоящият футболен мениджър Митко от риалитито Фермата“ не крие, че в миналото
Коментари Харесай

Митко от „Фермата“ разказа шокиращи детайли за мутренското си минало


Настоящият футболен управител Митко от риалитито „ Фермата “ не крие, че в предишното си е имал както мотиви за горделивост, по този начин и тъмни моменти, с които не може да се хвали. Докато е бил десантчик, да вземем за пример, се е научил на преданост към хората, с които се е сприятелява и че казаната дума е закон. Повод за тези му откровения стана измяната, което той изпита от дейностите на емигранта Роман. Въпреки че двамата станаха близки, младежът не се поколеба да го избере за първи дуелист и с това съществено да заплаши последващото му присъединяване във формата.

Наред с предишното си на десантчик, Митко е имал и много по-мътен период в живота си, в който дори се е озовавал на косъм от гибелта. Фермерът е бил част от мутренска формация, в която едвам е оживял. Митко признава, че постоянно се е случвало да стреля по хора, а и към него нееднократно са летели патрони. Освен това бил с издадена смъртна присъда и е станал жертва на похищение.

„ Докато бях отвлечен, се молех да ме убият. Бяха три кошмарни дни, в които непрекъснато припадах, свестяваха ме и се опитваха да ми режат пръстите. Накрая ме закараха до една река и ме изхвърлиха в тръстиката. Това е моментът, в който животът ми мина на лента, откакто чух изщракване на помпа над главата си. Осъзнах, че съм жив, когато чух по какъв начин колата се отдалечава. Така претърпях гибелта си “, описа Митко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР